Denne måneds kasser

Som medlem af Erlings ølklub kan De bestille kasser, vi har sammensat med øl fra vores udsøgte sortiment. Som medlem får De naturligvis besked i Deres indbakke, så snart vi har sammensat indholdet af næste måneds kasse, så de kan bestille i god tid. Der er altid et begrænset antal kasser.

De forpligter Dem ikke til at bestille kasser hver måned, og der er derfor heller ikke tale om et abonnement. Det er blot en rigtig god mulighed for at få nogle fantasiske øloplevelser, når De ønsker det.

Kasserne bestilles her på siden. De modtager et betalingslink hurtigst muligt efter bestilling, og når betalingen er gennemført, har vi reserveret Deres kasse, som De kan afhente i flaskebutikken i Mejlgade i Aarhus. Ønsker De at få tilsendt kassen, er det også muligt mod et forsendelsesgebyr på 70 kr.

I fire-plus-kassen får De fire øl, der alle har en vurdering på over fire på Untappd.com. Der er derfor stor sandsynlighed for, at De – ligesom ligesindede ølnydere – vil opleve øl af høj kvalitet. Prisen varierer fra måned til måned afhængig af, hvad vi har mulighed for at sammensætte.

I denne måned tilbyder vi en fire-plus-kasse, hvor vi har sammensat to humlede og to mørke.

Pris for kassen i april måned: 219 kr (normalpris: 252 kr).

Skriv til os på Facebook/Instagram eller info@erlingsoelklub.dk for bestilling af denne måneds 4+ kasse.