Moersleutel kassen april 2022

189,00 DKK

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Hver måned sammensætter vi en kasse med tre af nyhederne fra hollandske Moersleutel. Forvent et højt niveau på alle stilarter, og hver måned er der selvfølgelig en eller to dåser med mørkt stærkt øl i kassen.

De tre nyheder fra Moersleutel i april er:

Reloaded Maple Syrup Cheesecake Stout (44 cl dåse). Sammen med hollandske Folkingebrew, har Moersleutel brygget en vild pastry-sag. Man tror det ikke, men der findes faktisk en opskrift på ahornsirup-cheesecake, som de har ladet sig inspirere af.

Odd Grains Series – Emmer Malt (44 cl dåse). Vi fortsætter med samarbejdsbryg. Denne gang er det med danske Gyrup Malt, som er kendt for deres malt af høj kvalitet samt Thy Whisky. Sammen med Gyrup Malt har Moersleutel udvalgt nogle “glemte” malttyper og kornsorter, som de vælger at fokusere et bryg på. Dette er det første ud af fire i 2022. Emmer hvede er ikke anvendt – ligesom større mængder af hvede ofte ikke er anvendt – i Imperial Stouts. I dette bryg er der fokus på basisingredienserne i øl: malt, gær, humle og vand. Så ingen tilsætninger her.

Willy Tonka & Chocolate (44 cl dåse). I Willy Tonka serien, som er Imperial Stouts med en god portion tonkabønner, er vi nået til chokolade-udgaven. Den kommer en gang om året, og heller ikke denne gang skuffer den. Masser af komplekse chokolade noter med et hint af kokos fra tonkabønnen.

Pris for de tre Moersleutel nyheder i april er 189 kr (normalpris: 210 kr).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moersleutel kassen april 2022”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *